oh brother I can get through

Ikväll har massa fina människor varit hos mig, vi har druckit cola och spelat massa sällskapsspel och pratat och ätit lite och pratat massor mer och haft det ofantligt trevligt som vanligt. Vad skulle jag göra utan dom?
Imorgon ska jag bara chilla galet och kanske sy överdraget till min nya fåtölj som är jätteful men kommer bli fin när jag är färdig med den. sen ska jag nog skriva en lista på vad jag ska kolla efter på måndag, då jag ska hänga med farmor till nån stor second hand-affär i stora staden. Längtar, älskar allt som är retro och gammal-nytt. Det är mysigt och luktar gott.
Förresten har jag en ny bloggdesign, som ni ser. Den blir nog tyvärr bara temporär för det är nån kod jag har råkat pilla lite för mycket på för det går fortfarande inte att kommentera. Men det fixar sig säkert, men inte nu inatt för jag är alldeles för trött och grinig så ingenting funkar för mig just nu.
Just nu gör jag ingenting, lyssnar på gos-Coldplay och filar på en idé till en ny roman. Vet inte om det blir nåt, det får vi se. Men det var så länge sen jag skrev färdigt nåt nu, behöver få skriva av mig.
Nehej, nu ska jag nog skölja bort mascaran och borsta tänderna och krypa ner under täcket och sova. Sova ut. Sova länge. gud vad härligt. Vi ses imorgon. Pussgodnatthejsvejs.
- - -
Update: JAG HITTADE FELET, TJOHOOOO!! Nu kan ni kommentera, hur mycket ni vill!!! Oh, happiness.
RSS 2.0