Brådis

Ni skulle bara veta hur FRUKTANSVÄRT mycket jag har haft att göra de senaste veckorna! Bröllopsplanering, hemtentor, föreläsningar, teaterföreningsmöten, fester och en mängd plugg. Jag har knappt haft tid att sova. 
 
Men i torsdags kväll lämnade jag in mastodontuppsatsen vi skrivit i historia, och sedan tog jag ledigt. Stämplade ut, så att säga. Gjorde absolut ingenting av värde på hela fredagen, och det var helt gudomligt. Vid 17 mötte jag upp Catrine som kom med tåget och sedan satt vi hela kvällen vid köksbordet med tända ljus och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev två och vi höll på att säcka ihop av trötthet och helt enkelt var tvungna att gå och lägga oss. En helt perfekt fredag måste jag säga. 
 
Idag är vi i Björkfors hos svärisarna. Har premiärgrillat för i år och nu passar jag på att skriva lite litteraturinstuderingsfrågor medan de andra tittar på ishockeyn. Och bloggar lite. 
 
Nästa vecka är det också full fart, men på torsdag tar jag påsklov. Det ska bli härligt! 
 
 
Bjuder på en bild som jag tog sommaren 2011. Nu börjar jag faktiskt längta efter vår och sommar. Speciellt längtar jag efter alla ljumma sommarkvällar...
 
RSS 2.0