Uppdatering modell ordspya

Hej på er i fredagssolen. 
Vilken underbar dag det är idag. Slutade tidigt, gick hem (kan infoga att jag höll på att dö av värmeslag i min vinterkappa) och nu tar jag i ett ordentligt tag med tvätt och städning. Unnar mig en paus ibland och sätter mig på balkongen i solen. Så skönt!
 
Har fått ett ryck förresten! Jag vill sy en medeltidsklänning. Den 14 juni är det en stor riddar/medeltids/äventyrsdag här i Kinda för hela familjen, programledaren för barnprogrammet Barda kommer bland annat hit, och då vill jag klä ut mig. Och det är mycket roligare att göra en egen klänning än hyra eller köpa. Då får jag bestämma helt själv hur den ska se ut och så, och sen använda den vid fotograferingar och andra evenemang (och kanske någon gång på medeltidsveckan i Visby, dit jag gärna vill åka). Jag har aldrig gjort något sånt förut, men jag lever efter ordspråket "learning by doing" så det borde ju inte vara så svårt. Får googla mig fram, haha. Både min mamma och svärmor är jätteduktiga på att sy så jag kan säkert rådfråga dem med sömmar och sånt. Får se om det är genomförbart eller om det blir för dyrt med tyg och sånt.. Vi får se. Men det vore roligt! 
 
På måndag föreläser Genusfotografen på Liljeholmen och jag gråter blod för att jag inte kan gå. Mån-tis har vi planeringsinternat med Kultur- och Fritidsnämnden på Storgården. Det ska visserligen bli jätteroligt men jag hade gärna gått på föreläsningen... Aja, det är smällar man får ta. 
 
I helgen är det full rulle, som en kontrast till förra veckan. Imorgon drar vi in till stan, jag ska shoppa en massa nya kläder och underkläder, för efter en rejäl utrensning för ett tag sen ekar det nästan tomt i min garderob! Och på kvällen är det fest med teatern. På söndag ska vi umgås med Nicklas familj, ska bjuda på våfflor (och jag som inte ville se åt ett våffeljärn mer efter tisdags) och så. Det blir kanonmysigt tror jag! 
 
 
 
 
RSS 2.0