En pluggig tisdag

HEJ! Det var länge sen! Nu är vi hemkomna från vår bröllopsresa. Vi har haft det heeeelt fantastiskt, men det tänkte jag återkomma till i ett senare inlägg, nu ville jag mest skriva och tala om att jag lever. 
 
Livet gasar på i 180, och det är bara att försöka hänga med så gott det går. Rivstartar med att skriva en analysuppgift till ett litteraturseminarie vi har i eftermiddag, sedan ska jag ta tag i en uppsats om en bok jag läste när vi var borta. Dessutom delas terminens första hemtenta ut idag, med deadline nästa vecka. Det är mycket nu! 
 
Men det är mycket roligt som händer också. Imorgon fyller Elin 18 och då ska vi först käka lite mysmiddag hos mamma och sen är det körövning på kvällen! Har bestämt mig för att jag inte kan missa julkonserten i år (det var så oändligt tomt att inte vara med förra året!) så jag ska gå på så många körövningar jag hinner med. 
 
I helgen är det fest för nämnda 18-åring och på söndagen ska jag ta med mig min svägerska in till stan för att rejda loss på IKEA. En ny bokhylla ska inhandlas bland annat. När man är kulturtant som jag så samlar man på sig väldigt många böcker... 
 
Jaha, nu ska jag gå och flumma bort ett seminarie och sen ska jag åka hem och hämta ut ett paket och laga kikärtsgryta. En tisdag i september! 
RSS 2.0