Min helg

Sitter och räknar ner minuterna.
Snart är det helg! Ikväll ska vi på grillfest i Åtvid och jag hoppas att det är bättre väder där än här i Kisa för här är det regnigt och träligt..
 
Helgen bjuder på en massa roligheter! Imorgon ska vi till stan och sen på kvällen se Godzilla på bio. Kommer bli grymt! På söndag ska vi titta på ett ställe där vi kanske ska ha vår bröllopsfest, och på kvällen börjar säsong två av The Paradise, en av mina favoritserier från förra sommaren. Som jag har längtat!
 
På söndag går vi in i juni också. Helt sjukt vad våren har gått fort! Två veckor kvar till student och skolavslutning. Sen har vi en lång härlig sommar att se fram emot. Jag kommer jobba rätt mycket i sommar men lite ledigt kommer jag få och då planerar jag en massa grillkvällar, sällskapsspel, bad, långa promenader och häng med min familj och mina vänner. Kanske kan vi trycka in någon minisemester? Jag är sugen på Kolmården och ALV. Tur man har småsyskon och syskonbarn så man har en ursäkt att göra såna utflykter... ;) Sommaren kommer bli toppen i vilket fall som helst. Det är jag säker på.
RSS 2.0