Valborgsmässoafton

Hej på er alla fina. Det var oerhört länge sen jag skrev något här, men jag tror att ni alla förstår varför det är har varit ganska glest mellan inläggen hela våren: jag balanserar bröllopsplanering med jobb, sluttentor och åtaganden både i styrelsen för Hembygdsföreningen där jag numera sitter, samt vår nya teaterförening som ligger i startfasen där jag är ordförande.
 
Det har varit en väldigt hektisk vår, och maj lär inte bli lugnare, snarare tvärtom. Det har gått så fort att jag knappt har hunnit märka av våren utanför fönstret någonting. Det gör mig lite ledsen, för jag brukar alltid annars ta mig tid att gå ut och andas in naturen. Men jag kan trösta er med att jag nästan bara sysslar med roliga saker! Och det är något som ger mig kraft att fortsätta i samma höga tempo.
 
Snart börjar jag även ana ett ljus i tunneln. Om lite drygt fyra veckor är första året på KVB över, och en vecka efter ska vi gifta oss! Sen blir det lugnt ett tag. Har tagit lite ledigt efter bröllopet. Planerar att typ sova en hel vecka, heh.
 
Idag är det valborgsmässoafton! 
Jag har alltid älskat valborg, att grilla, gå till majbrasan, lyssna när manskören sjunger de klassiska vårsångerna och frysa lite i för tunn vårjacka. Hela helgen bjuder på trevligheter! Ikväll ska vi till svärisarna och mysa. Imorgon kväll till Åtvidaberg och grilla med min familj. Och på lördag väntar storparty och 20-årsfest för två av mina närmaste vänner. Ser så fram emot att få träffa lite åtvidsfolk igen. Var nästan ett år sedan jag var på fest i åtvid senast så det lär bli ett kärt återseende av många solskensansikten! 
 
Ja, nu har ni fått en liten uppdatering i alla fall. Ska göra allt för att försöka upprätthålla en någorlunda frekvent uppdatering från och med nu. Har faktiskt haft lite dåligt samvete för att jag har försummat bloggen så länge. Det får bli ändring på det nu! 
RSS 2.0