Här kommer lite hopp om tillvaron:

Apropå gårdagens inlägg om feminism så vill jag bara ta chansen att länka till några sjukt bra bloggar som jag tycker att alla borde läsa: 
 
Lady Dahmer. Åh, Natashja. Först blev jag så otroligt provocerad av henne just för att hon rörde till i mitt inskränkta huvud (det var precis i startfasen av mitt femininistiska jag, jag var fortfarande tillräckligt opåläst för att inte hålla med om något hon skrev om) men nu älskar jag henne för allt. Håller med henne i det mesta, fast gillar inte sättet hon drar alla män över en kam på. Alla män är inte monster. Fast å andra sidan är inga kvinnor sexobjekt heller och jag antar att det är en slags motreaktion mot den objektisering av kvinnor som vi fått utstå sen Eva åt av det fördömda äpplet) Summa summarum: Läs. Och ta till er. Det är okej att bli provocerad. Men snart inser även du att hon har rätt i det mesta hon skriver. Hon är min stora inspiration både i feminismen men även i uppfostran av mina framtida barn. 
 
Hanapee. Skriver debattinlägg med humoristiska undertoner som är lätta att ta till sig. Beroendeframkallande. 
 
Sist men inte minst, UnderbaraClara. Min gud och förebild gällande mitt husmorande. Hon vågar ta debatter som ingen vågar ta, men alla villl läsa om. Det blir inte sällan obehagligt. Men det behöver vara obehagligt ibland. 
 
Läs. LÄS. 
RSS 2.0