Hoppla!

Det var oförskämt länge sen! Men tentaplugg, kompishäng och annat roligt och mindre roligt har gjort att jag helt enkelt inte har hunnit blogga. Dessutom har min space-knapp på datorn börjat krångla och det är inte jätteroligt att skriva längre texter där man får trycka till hårt för att få ett mellanrum. Jag ska lämna in datorn, men det har inte blivit av än.
 
Jag har på under den här bloggpausen hunnit skriva två tentor, varav den ena gick superbra och den andra halvtaskigt. Jag har firat farmor med pompa och ståt och åkt pulka i Åtvids brantaste pulkabacke, jag har firat alla hjärtans dag med finmiddag och biofilm (The Theory of Everything, jähähättebra!!) och jag har varit inne och provat min färdigsydda brudklänning. Den är så himla fin. Jag är så himla nöjd. Den var alldeles för stor och måste sys in och kapas på längden, men när den är färdigjusterad kommer den sitta jättebra. Känner mig verkligen som en Disneyprinsessa i den! 
 
Jag har tusen bilder från alla mina upptåg som bara väntar på att överföras från minneskortet till datorn, men det tar vi någon annan gång. 
 
För närvarande sitter jag uppkrupen i soffan och lyssnar på Amanda Bergmans version av Vintersaga, tar överseriösa webcambilder på mig själv och har det allmänt bra. Hela dagen har jag haft ett oförskämt gott humör. Jag hoppas och tror att det håller i sig imorgon också, för då ska vi på jättespännande exkursion på Slott- och Domkyrkomuseet och sen lånar jag hem en av mina kära medkulturtanter och planerar att tjattra hål på hennes stackars trumhinnor och proppa henne full med mat. Vilken bra kompis jag är,va? 
 
 
Den sista bilden får representera mitt torsdagsmood. Nu ska den här kulturtanten gå och lägga sig för att orka med allt roligt imorgon. Hej hopp gummi......båt. 
RSS 2.0