mina personliga mål

Veckorna rinner iväg som sand mellan fingrarna. Jag känner mig inte överdrivet produktiv eftersom jag bara går hemma och såsar hela tiden. Men sanningen är att jag packar och sorterar och rensar ut och städar och donar och fixar och planerar. Så, egentligen är jag ju rätt produktiv. Bara idag har jag packat fyra kartonger.
 
I övrigt planerar jag hösten, sätter upp personliga mål. Har skrivit ihop en liten lista:
 
♦Ta körkort! Jag ska verkligen göra mitt bästa för att ta körkort innan jul. Landsvägskörningen har jag helt på det klara, och jag kan allt om växlar och dragläge. Det som kör ihop sig för mig är att köra i samhället, bland andra bilar och hus och människor och massor annat som man kan köra på. Det är skitläskigt! Men jag bearbetar min rädsla.
 
Skaffa ett jobb. Visserligen klarar vi oss väldigt bra på fästmannens heltidslön, men jag vill tjäna mina egna pengar och inte behöva vara beroende av någon annans inkomst. När jag fick pengarna från sommarjobbet och kunde köpa min dator och mina kläder med EGNA pengar, vilken obeskrivligt härlig känsla det var! Dessutom behöver vi två inkomster, så vi kan spara till bröllop och möbler till lägenheten och sånt.
 
Starta en barnteatercirkel. Jag har kontakterna som krävs, tiden som krävs och lusten som krävs, det enda jag behöver göra är att prata med kommunen och få tag på en lokal att hyra/låna.
 
Börja skriva min roman. Yes! Jag har berättelsen i huvudet, måste bara få ner det på pappret.
 
Satsa på bloggen på allvar!  Jag har lovat så många gånger, men nu ska det ÄNTLIGEN bli av. Jag ska fotografera mer seriöst, göra en ny bloggdesign och börja blogga på allvar, om intressanta saker.
 
 
 
 
RSS 2.0