endast tomten är vaken

Hej, här sitter jag och myser. Har druckit en kopp te och ätit en väldigt instabil middag bestående av ett par mackor och snabbnudlar. Så blir det ibland. 
 
Spenderade min första lovkväll med lillasyster, hjälpte henne att skriva brev till potentiell brevvän, pyssla ihop en julklapp till elinpelinpironparon. Mysigt att spendera lite tid med familjen efter en termin isolerad i mitt rum framför läxorna. 
 
Imorgon ska granen kläs och det sista julpyntet fram. Tänkte hänga med ut i pulkabacken och återuppleva barndomen lite grann också, innan vi sätter oss i bilen till Olivias sommarstuga för glittermys med fina vännerna. 
 
Lovet börjar bra, och kommer fortsätta ännu bättre! På lördag blir det repetition hela dagen och sen julkonserterna på kvällen! Därefter följer jag med pojkvän ut på landet, för att klä våran julgran och titta på film och fira in julen. Söndag ägnas åt att träffa svärfamiljen och på kvällen morfar. 
 
Åh vad jag älskar julen. Älskar stämningen, julmusiken, maten, att få träffa alla fina vänner och släktingar och den där nyfikenheten kring julklapparna. Det ligger en hög med inslagna klappar i vardagsrummet som jag går och spanar på lite ibland, undrar om någon av dem är till mig... 
 
Haha, jag antar att man aldrig blir vuxen när det gäller sånt där. 
RSS 2.0