oh maj gad.

Inte bloggat på hela onsdagen, inte bloggat på hela torsdagen, Varför Jenny? Ursäkta, förlåt.
I går tog jag en VÄLBEHÖVLIG dusch, drog på mig det första som hängde på klädstången och drog iväg till skolan. Jag var inte frisk, det medges, men jag kämpade på! Sen att ingen förstod vad jag sa, är en annan sak.
Haha, sen på musikensemblen kom jag inte upp i rösten, då fick jag hoppa ner fyra stämmor (sjunger 1:a sopran i vanliga fall) och sätta mig och bröla hos 2:a altarna. Det var intressant, men jag föredrar nog min vanliga stämma tror jag. Faktiskt.
Idag var jag också i skolan hela dagen, jag är jättestolt. Det har firats med chokladpudding och teaterträning. Nu ska jag ta ner fötterna på jorden igen och skriva novell (min lärare vill ha inlämnat utkast på måndag. (!?!?!?!) så jag har lite att göra i helgen).
Jag var nyss inne i mammas garderob och rotade lite också. Tog beslag på en svart klänning/tunika, en jättemysig stickad beige kofta och en storrandig tröja från Monki. Haha, det var lite såhär: "Mamma, använder du den här?" "Nej..." "Bra, då tar jag den :D" Alltid kul med lite "nya" kläder.
Godnattpuss på er finisar.
RSS 2.0