Nu börjar flyttkaoset

Hej på er!
Har massor spännande att berätta! I fredags träffade vi vår bankperson, mäklare och de förra ägarna till huset för att skriva på de slutgiltiga papprena och slutföra affären så att säga. Sen var vi väldigt glada och stolta, lite småchockade och fnattiga husägare! Vi tog emot nycklarna och susade upp till huset med en gång. Helt bisarr känsla att äntligen ÄNTLIGEN få sätta in nyckeln i låset, vrida om och sen öppna ytterdörren till VÅRT EGNA HUS.
 
 
Vi steg in och bara gick omkring och tog in allt. Vårt mysiga lantligt gammaldags kök. Vårt vardagsrum med de stora fönstrena och vackra parkettgolvet. Den lilla balkongen och den härligt vildvuxna trädgården (som kommer bli fantastiskt fin efter lite kärlek och omtanke och ett par tag med spaden och gräsklipparen). Kontoret och gästrummet och klädkamrarna och tvättstugan (jag har en egen tvättstuga!!!), matkällaren och hobbyrummet. Tänk att vi har ett eget hus nu. 
 
 
En del av trädgården.
 
Nu har jobbet börjat. Flyttpacka, boka värmepumpinstallering, elekrikterjobb, snickarjobb (det är tur vi har snickare i familjen som vi kan muta med god middag) och flyttpacka lite till. Jag vill flytta nu, nu, NU! 
 
 
Skapligt lycklig tjej! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0